Resor ur vår katalog

resealmanacka

 

Facebook _knapp

Instagram

Miljoelogga2015

Bakgrund Bakgrund
Företag i vår koncern

Tjejmilen 3-dagar

Den 2 september 2017 är det dags för Tjejmilen – Sveriges största event bara för tjejer. För 34:e året i rad samlas tusen och åter tusen tjejer på Gärdet i Stockholm för att springa 10 kilometer. Och för att uppleva något riktigt mäktigt när hela tockholm vibrerar av tjejkraft. Under våra dagar i Stockholm passar vi på att shoppa, äta gott och roa oss. Vi bor förstås centralt där vi har nära till allt. Välkommen till en dag laddad med energi, glädje och tävlingsnerver. Så startade Tjejmilen När Tjejmilen hade premiär den 19 augusti 1984 var det samtidigt premiär för en helt ny form av idrottsarrangemang i Sverige. Tävlingsmomentet tonades ned. I Tjejmilen skulle inte deltagarna tävla mot varandra utan mot sig själva.

DAG 1. FREDAG

Vi reser under morgonen på väg till Stockholm. Vid har du fri tid! Bussen åker till nummerlapps utdelningen, om du vill följer du med annars hämtar vi din nummerlapp åt dig. Vi bor på Hotel Clarion Sign

DAG 2. LÖRDAG

Frukostbuffé. Tjejmilen, start och mål sker på Gärdet. Starttid för första gruppen kl 13.00. Vi åker till Gärdet i god tid innan loppet. Efter loppet samlas vi på Hotel Ariadne där vi duschar. Hemresa, stopp på hemvägen för lunch/middag.

PROGRAM: 3-DAGARS 1-3/9

DAG 3 SÖNDAG

Dag 1-2 Samma arrangemang som ovan, förutom lördag efter loppet. Ni tar er på egen hand åter till hotellet. 3-dagars gruppen bor på Hotel Radisson Royal Viking. Tunnelbanan finns i anslutning till Gärdet. Hemresa från Stockholm söndag kl 14.00. Lunch/middag på vägen hem!

 

Anmälan till Tjejmilen ingår ej.

 

Pris 2995:- Reslängd 3 dag Datum Resan inkluderar

Del i dubbelrum inkl. frukost

• Transfer till Gärdet

• Anmälan till Tjejmilen ingår ej

• Förmiddagsfika dag 1

• Dusch på hotell efter loppet

• Hämtning av nummerlapp

• Lunch/middag under hemresan

Tillval

Enkelrum 600:-

Förfrågan

Om du vill veta mer innan du bokar, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Önskat avresedatum
Önskad avreseort  
Övriga önskemål
Fullständigt namn på samtliga resenärer  
Kontaktperson  
Telefon  
E-post