Resor ur vår katalog

resealmanacka

 

Facebook _knapp

Instagram

Miljoelogga2015

Bakgrund Bakgrund
Företag i vår koncern

Må bra resa Santa Susanna

En resa i hälsans tecken där vi varvar träning och utflykter med föreläsningar om hälsa och motion. Santa Susanna är en svårslagen bortaplan, med tanke på väder, natur och kultur. En resa för dig som är van att vara aktiv och vill hitta ännu mer glädje i rörelse och gemenskap.

DAG 1. LANDAR OCH LÄNGTAR

Vi anländer med flyg till Barcelona, transfer väntar och kör oss till vårt hotell. Under kvällen äter vi gemensam middag på hotellet.

DAG 2. VÄLJ AKTIVT

Om du vill börjar vi dagen med en morgonpromenad eller lätt jogging längs vattnet. Några yoga- och styrkeövningar gör oss redo för hotellets frukostbuffé. Häng med vår reseledare och utforska någon av de många vandringsalternativ som erbjuds. Efter middagen blir det föreläsning med vår reseledare.

DAG 3. VINGÅRD

Idag gör vi en halvdagsutflykt till vingården Freixenet. Här får vi en intressant rundvisning och tillfälle att smaka på gårdens viner. Åter på vårt hotell finns tid över för lämpliga aktiviteter. Vi samlas förstås för att middag senare under kvällen.

DAG 4. ANDRA VANDRINGEN

Efter morgonpasset finns möjlighet att följa med på veckans andra vandring, vi följer stigarna och håller ett skönt tempo där alla hänger med. Eftermiddagen fri för egna upplevelser. Middag på hotellet.

DAG 5. INGA MÅSTEN

Det finns inga måsten på denna resa. Men har du lust hänger du med vår reseledare. Vi börjar så klart med ett morgonpass för den som vill. Middag förstås under kvällen.

DAG 6. BARCELONA

Men vi börjar med ett uppfriskande pass före frukost. Därefter gör vi en heldagsutflykt till Barcelona. Här får vi en intressant rundtur med lokalguide. Vi får förstås även tid på egen hand i denna välkända stad. Under kvällen är vi åter på vårt hotell där middag väntar.

DAG 7. PROMENAD ELLER VILA?

Återigen börjar vi dagen med en stärkande promenad längs vattnet. Efter frukost väntar ännu en vandring. Vill du hellre vara kvar och njuta på hotellet, så gör du det! Middag väntar under kvällen.

DAG 8. HEMRESEDAG

Sista dagen på vår resa och vi summerar veckan som gått. Vi passar på att njuta lite till innan det är dags att lämna hotellet för denna gång. Flyg åter till Landvetter där vår buss väntar för färd till våra hemorter.

* Cecilia Hedin arbetar med friskvård och är utbildad hälsocoach och kostrådgivare. Har i många år arbetat som reseledare - och gärna resor med inslag av motion/vandring.

Pris 9495:- Reslängd 8 dag Valuta EUR Datum Resan inkluderar

• Flygresa Landvetter – Barcelona

• Del i dubbelrum inkl. halvpension

• Reseledare

• Flygtransfers • Utflykt till vingarden Freixenet inkl vinprovning

• Bussresor i Spanien

• Guidad stadsrundtur i Barcelona

Tillval

Enkelrum: 1 300:-

Helpension: 700:-

Avbeställningsskydd se ”särskilda resevillkor”

Förfrågan

Om du vill veta mer innan du bokar, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Önskat avresedatum
Önskad avreseort  
Övriga önskemål
Fullständigt namn på samtliga resenärer  
Kontaktperson  
Telefon  
E-post