Resor ur vår katalog

resealmanacka

 

Facebook _knapp

Instagram

Miljoelogga2015

Bakgrund Bakgrund
Företag i vår koncern

Bremen oktoberfesten

Med sin mångåriga tradition intar Oktoberfestivalen i Bremen en särställning bland tyska evenemang. Väl förberedda för årets festivalveckor, med fokus på det tyska ölet och de glada karnevalerna. Bremens innevånare välkomnar besökare från hela världen till Nordtysklands största, traditionella folkfest.

1 PÅ VÄG

Vi åker genom Danmark via Rödby-Puttgarden till Bremen. Här bor vi centralt på vårt hotell och vi bjuds på middag vid ankomsten. Vi har två kvällar och en heldag på oss att uppleva festyra tillsammans med andra glada festivaldeltagare.

DAG 2. FEST PÅ STAN

Dagen spenderar vi som vi själva önskar. Passa på att flanera i de trånga, charmiga och gamla Schnoorkvarteren. Ta en titt på en av världens mest kända statyer ”Bremens Stadsmusikanter” på Rådhusplatsen och det vackra torget Marktplatz med frihetsstatyn Roland. Hela Bremen är i feststämning och glada människor från när och fjärran firar tillsammans. Lördag kväll har vi möjlighet att besöka olika festtält i stadens centrum. Här serveras ölet i krus, modell större och stämningen når samma bräddfyllda nivå.

DAG 3. DAGS ATT TÄNKA PÅ REFRÄNGEN

Hemresan startar efter frukost söndag morgon. Det blir en lugn dag på bussen och tid för vila efter muntra upplevelser dagen och natten före. Innan kvällen når vi våra respektive hemorter. Många brukar ta i hand på att återkomma nästa år igen.

HOTELL

COURTYARD BY MARRIOTT BREMEN
Theodor-Heuss-Allee 2,
28215 Bremen
Tel. +49 421 696400
www.marriott.com

Pris 3295:- Reslängd 3 dag Valuta EUR Datum Resan inkluderar

• Bussresa

• Del i dubbelrum inkl frukost

• Busskaffe x 1 • Middag x 1 • Reseledare

Tillval

Enkelrum: 500:-

Avbeställningsskydd se ”särskilda resevillkor”

Förfrågan

Om du vill veta mer innan du bokar, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Önskat avresedatum
Önskad avreseort  
Övriga önskemål
Fullständigt namn på samtliga resenärer  
Kontaktperson  
Telefon  
E-post