Resor ur vår katalog

resealmanacka

 

Facebook _knapp

Instagram

Miljoelogga2015

Bakgrund Bakgrund
Företag i vår koncern

Barcelona

Barcelona ruvar på en dragningskraft som bara tycks blir starkare och starkare – på alla fronter. En världsstad som spelar i högsta divisionen när det gäller arkitektur, historia, shopping, mode, mat, nattliv, sol och bad. Inte bara när det gäller fotboll alltså. Stadens främsta landmärke är nog den smått absurda katedralen Sagrada Família ritad av Gaudi och ännu inte riktigt färdigbyggd. Men en symbol för den sjudande kreativitet som staden bjuder så frikostigt på. Barcelona är exotiskt, samtidigt som det är väldigt modernt. Dessutom på ett behagligt flygavstånd för oss nordbor.

DAG 1. FÅGELVÄGEN

Vi ses på Landvetter flygplats och tar fågelvägen till Barcelona, där vår transferbuss möter oss. Vi går ut hårt direkt och börjar med en stadsrundtur med lokalguide innan vi checkar in på hotellet. Gemensam middag på kvällen.

DAG 2. FRIGÅNG

Fri dag utan uppbokade aktiviteter. Varför inte satsa på tur till stranden mitt i storstaden? Barcelonas hamnområde skyddas från havet av halvön La Barceloneta – lilla Barcelona – vars strand sträcker sig söderut ända till Olympiastadion. Ett raster av smala gränder, små affärer och barer, parker och uteserveringar, gör att det känns lite som Mallorca.

DAG 3. EGNA UPPTÄCKTER

Placa Reial heter ett av Barcelonas många torg med arkader och uteserveringar. Sorl och musik, gitarrister och sångare. Sådana små torg finns det många av här. Klassikern på den katalanska menyn är den lokala varianten av paella, den saffranskryddade ris- och skaldjursrätten. Smårätterna tapas finns i oändliga varianter på nästan alla barer och kaféer.

DAG 4. DAGARNA GÅR SNABBT

Nu har du antagligen fått riktig smak på Barcelonas godbitar, men nu är vi färdigätna för den här gången. Timmarna på planet hem kan du ju ägna åt att planera nästa tripp. Hit eller någon annanstans.

HOTELL

SALLES HOTEL PERE IV
Carrer de Pallars, 128-130,
08018 Barcelona
Tel: +34 933 20 96 50
www.salleshotels.com/es

Pris 7495:- Reslängd 4 dag Valuta EURO Datum Resan inkluderar

• Flygresa Lanvetter – Barcelona

• Logi del i dubbelrum inkl. frukost

• Stadsrundtur med lokalguide

• Flygtransfers • Middag x 1

• Reseledare

Tillval

Enkelrum: 1 500:-

Avbeställningsskydd se ”särskilda resevillkor”

Förfrågan

Om du vill veta mer innan du bokar, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Önskat avresedatum
Önskad avreseort  
Övriga önskemål
Fullständigt namn på samtliga resenärer  
Kontaktperson  
Telefon  
E-post