Resor ur vår katalog

resealmanacka

 

Facebook _knapp

Instagram

Miljoelogga2015

Bakgrund Bakgrund
Företag i vår koncern

Köpenhamn-Oslo, Kryssning

Upplev två Nordiska huvudstäder och en skön avkopplande kryssning. Du får två härliga kvällar ombord och vaknar upp på morgonen i en ny hamn. Vardagslyx eller avkopplande weekend? Oavsett vad målet är med din resa så blir detta en trevlig minisemester. Vi kryssar med DFDS Seaways moderna färjor mellan Köpenhamn och Oslo

DAG 1. KÖPENHAMN

Under morgonen startar vår resa mot Köpenhamn. Vi tar en rundtur i ”Dronningens by” och får även tid på egen hand. Under eftermiddagen avgår fartyget från Köpenhamn och det blir en fin tur genom Öresund via Ven längs den Skånska kusten innan det är dags för middag. Vi testar den omtyckta buffén med mycket skaldjur och annat gott. Dans till orkester i nattklubben för de som önskar, kanske lite shopping eller bara sitta i någon av barerna och njuta.

DAG 2. OSLO

Morgonen startar med en stor frukostbuffé och därefter chans att se färjan segla upp genom Oslofjorden från första parkett. Under förmiddagen är färjan iland och vi får en rundtur med lokalguide. Turen går via den nya fina Operan, Vegelandsparken och Akers brygge. Under eftermiddagen blir det tid för en tur på egen hand på Oslos paradgata Karl Johan innan det är dags att återvända till färjan som avgår under eftermiddagen. Ombord väntar en 2-rätters middag i a´la carte restaurangen och därefter står alla färjans begivenheter till Ert förfogande.

DAG 3. TILLBAKA IGEN

En härlig sjöfrukost igen medan färjan seglar in längs den skånska kusten på väg mot Köpenhamn. Under förmiddagen är vi tillbaka i Köpenhamn och får fri tid innan bussen rullar åter mot våra hemorter.

 

Pris 2 595:- Reslängd 3 dag Valuta DKK, NOK Datum Resan inkluderar

• Bussresa
• Del 2-bäddshytt insides
• 2-rätters middag i a la carte inkl 1 dryck dag 2
• Busskaffe x 1 • Middagsbuffé inkl 1 dryck dag 1
• Guidad rundtur i Oslo
• Kryssning Köpenham-Oslo t/r
• Frukostbuffé x 2 • Reseledare

Tillval

Enkelhytt 350:-

Del i 2-bädds utsideshytt 300:-

Avbeställningsskydd se ”särskilda resevillkor”

 

Förfrågan

Om du vill veta mer innan du bokar, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Önskat avresedatum
Önskad avreseort  
Övriga önskemål
Fullständigt namn på samtliga resenärer  
Kontaktperson  
Telefon  
E-post