Resor ur vår katalog

resealmanacka

 

Facebook _knapp

Instagram

Miljoelogga2015

Bakgrund Bakgrund
Företag i vår koncern

Hjalmars Revy 2-dagars m Båsenberga Hotel

Hjalmars nya revy "Varning för Hjalmar". 2-dagars resa med härlig underhållning, övernattning med middag på trevliga Båsenberga Hotel i Vingåker. Bruksteatern i Brevens bruk och en Hjalmar som är ännu mer laddad än vanligt. Inte konstigt att vi måste kalla revyn Varning för Hjalmar ... Som du förstår kan du räkna med en härlig kväll med mycket skratt tillsammans med Hjalmar (såklart!) och resten av gänget: Peter Flack, Marie Kühler, Peter Kjellström, Amanda Flack, Sisters in Arms och Stephan Bergs Ute-Brass.  Brevens bruk är en liten ort i sydöstra Närke, cirka 4,5 mil från Örebro och 2 mil från Vingåker. Här öppnar alltså Bruksteatern i Breven med en hejdundrande festpremiär av Varning för Hjalmar torsdagen den 27 oktober. Vi ses!
Innan vårt besök hos Hjalmar reser vi till trevliga Båsenberga Hotell, Vingåker ca 25 min från Brevens Bruk. Här bor vi och äter en god middag innan det är dags för kvällens teater.
Hotellet beskrivs så här, vi ser verkligen fram emot en avkopplande vistelse:
"Ta det med ro -Bullret och stressen lämnar du kvar vid stora vägen. På hotellet härskar lugnet. Hit kommer du för att belöna dig själv, de sköna omgivningarna ger den rätta, rofyllda grundpulsen. I restaurangen tar vi maten på allvar. Inga konstigheter, bara en äkta kärlek till den goda smaken som skapar förutsättningar för minnesvärda matupplevelser. Restaurangen är själva hjärtat hos oss, med plats för 120 personer i salongen och på verandan. Efter en sådan dag sover du obeskrivligt gott och vaknar utvilad till fågelsång. Bara njut i fulla drag – det är du värd! !"

Pris 2695:-/person Reslängd 2 dag Datum 2017-11-18 - 2017-11-19
Resan inkluderar

Bussresa
Del i dubbelrum inkl frukostbuffé
2-rättersmiddag dag 1,
Teaterbiljett
Reseledare

Tillval

Enkelrum 300:-

Förfrågan

Om du vill veta mer innan du bokar, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Önskat avresedatum
Önskad avreseort  
Övriga önskemål
Fullständigt namn på samtliga resenärer  
Kontaktperson  
Telefon  
E-post