Resor ur vår katalog

resealmanacka

 

Facebook _knapp

Instagram

Miljoelogga2015

Bakgrund Bakgrund
Företag i vår koncern

Dalhalla Fyrverkerikonsert

Många framstående artister har valt att framföra sina konserter i denna fantastiska miljö. Dalhalla – naturens egen amfiteater, ett f.d. kalkbrott som har blivit en välkänd och populär arena. Innan sommaren är slut i september besöker vi Fyrverkerikonserten. Det blir en stämningsfull och färgsprakande konsert som avslutar en fantastisk musiksommar.

DAG 1. DALHALLA

På väg mot en av sommarens höjdpunkter. Var resa går via Östergötland till Dalarna. När vi närmar oss lunchtid stannar vi på lämpligt ställe och avnjuter vårt medhavda kaffe & baguette. Vi fortsätter vägen utmed Siljan på väg till vårt hotell. Högt i Tällberg ligger Green Hotel – med utsikt i världsklass! Här njuter vi av Siljan från den vackraste av platser. Innan konsertbesöket serveras middag på hotellet. Vi njuter av middagen i vackra lokaler. I salongerna och matsalen pryder malmkronor och kristallkronor sin givna plats. Även här finner du konst från bland andra Carl Milles och Johannes Nilsen. Efter middagen reser vi i god tid till det gamla kalkstensbrottet i Dalhalla. Ett besök här är en upplevelse i sig och vi njuter av konserten från en av världens vackraste utomhusscener. Utomhuskonsert, medtag lämplig klädsel.

DAG 2. TID ÖVER

Efter frukost har vi tid att se oss omkring på egen hand. Sedan sätter vi oss tillrätta i bussen och börjar vår hemfärd. Under resan stannar vi för lunch och mot kvällen är vi åter på våra hemorter.

GREEN HOTEL

Ovabacksgattu 17

793 70 Tällberg

0247-500 00

www.greenhotel.se

Pris 3895:- Reslängd 2 dag Valuta SEK Datum Resan inkluderar

• Bussresa • Middag x 1

• Lunch dag 2

• Busskaffe inkl. baguette x 1

• Konsertbiljett

• Reseledare

• Logi del i dubbelrum inkl. frukost • Nattmacka och kaffe efter konserten

Tillval

Enkelrum 300:-

Avbeställningsskydd se ”särskilda resevillkor”

ÖVRIGT

Utomhuskonsert, medtag lämplig klädsel.

Förfrågan

Om du vill veta mer innan du bokar, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Önskat avresedatum
Önskad avreseort  
Övriga önskemål
Fullständigt namn på samtliga resenärer  
Kontaktperson  
Telefon  
E-post