Resor ur vår katalog

resealmanacka

 

Facebook _knapp

Instagram

Miljoelogga2015

Bakgrund Bakgrund
Företag i vår koncern

Tomas Ledin - Skarpt läge !

En av Sveriges mest älskade artister intar återigen scenen med en nyskapad musikalisk käftsmäll till show. En lika klassisk som modern upplevelse, där Tomas Ledins alla odödliga hits står i centrum. Räkna med en spektakulär show i högt tempo och med glimten i ögat. Med en artist vassare och mer laddad än någonsin.  Fly vardagen och låt Tomas tillsammans med sina makalösa musiker få er att dansande lätta från stolarna. Missa inte höstens musikaliska lyckopiller! Han är tillbaka! Efter en lång rad kritikerrosade publiksuccéer och efter två års uppehåll intar en av Sveriges mest älskade artister återigen scenen. Det gör han med en nyskapad musikalisk käftsmäll till show. En lika klassisk som modern upplevelse, där Tomas alla odödliga hits står i centrum.  ”Jag ser verkligen fram emot det här. Det har varit skönt men lite egen tid och en tom kalender, men nu är lusten tveklöst tillbaka.

”Få svenska artister kan peka på en lika lång och framgångsrik karriär. Under de hektiska åren 2011 – 2015 radade Tomas upp ett pärlband av succéer. Räkna med en spektakulär show i högt tempo och med glimten i ögat. Med en artist vassare och mer laddad än någonsin. ”Tanken på att göra något på en fast scen igen blev minst sagt frestande, att få stå där med ett stort band i ryggen är svårt att tacka nej till. Och sedan, framförallt, mötet med publiken. Det lyckorus och den energi som vi fått uppleva tillsammans, kopplat till alla uppmuntrande kommentarer på sociala medier gjorde att beslutet blev enkelt. Det känns fint nu, som det ska. Både lockande och lite skrämmande att kliva ut på scenen igen.” Premiär på Cirkus i  Stockholm, den 15 september 2017

Pris 3195:- Reslängd 2 dag Datum 2017-11-18 - 2017-11-19
2017-12-01 - 2017-12-02
Resan inkluderar

I priset ingår: bussresa, logi med del i dubbelrum inklusive frukostbuffé, transfer t/r  till Cirkus, 2-rätters middag, showbiljett, rundtur i Stockholm dag 2 samt reseledare..

Tillval

Enkelrum 300:-

Avbeställningskydd 150:-/person

Förfrågan

Om du vill veta mer innan du bokar, fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Önskat avresedatum
Önskad avreseort  
Övriga önskemål
Fullständigt namn på samtliga resenärer  
Kontaktperson  
Telefon  
E-post